Předposlední den v Miami - pláže v centru

    Dnešní ráno bylo o poznání klidnější, protože po snídani u bazénu začalo pršet. Bohužel všechny radary a předpovědi selhávají, takže člověk se nemůže připravit na druhý den, aby neplánovaně nezmokl nebo naopak si nespálil hubu od sluníčka.
    Takže po snídani jsme zalezli na pokoj a Pavlinka v plážovém lehátku vyhlížela slunce.
    Před polednem jsme se sebrali a šli na trolley. Dojeli jsme někam na kraj centra a šli po pláži směrem na jih. Cestou jsme se koupali až do momentu, kdy se zase zatáhlo a vypadalo to na bouřku. Šli jsme do krámu pro suché oblečení, protože nemá smysl ho tahat s sebou, když ho tam všude tolik leží za pár korun.
    Jako správný slušňák jsem si prvně koupil spodní prádlo, abych si následně mohl zkoušet kraťasy a nebudit pohoršení. Bohužel fronta byla tak veliká, že si Pavlinka myslela, že jsem se ztratil. Z obchodu s oblečením jsme šli na oběd. Po obědě už u zase pálilo slunce, tak jsme se vrátili na pláž. Během jedné hodiny vystoupala teplota o 6 stupňů. Z pláže bylo totiž vidět na digitální ukazatel času a teploty.
    Převážnou část dne jsme strávili ve vodě, jaké bylo horko. Sledovali jsme přistávající letadla a projíždějící nákladní lodě.
    Když už bylo trošku pod mrakem, zašel jsem pro odpolední kávu a chlazenou točenou limonádu. Pavlinka zůstala na pláži. Kávu jsme si vypili ve vlnách oceánu. Bylo to velmi příjemné, že jsme si i zapomněli dát plánovaný sladký zákusek.
    Když po sedmé slunko zalezlo za hotely, jsme sbalili naše ležení a vyrazili na známou Oceán street. Tam to totiž žije. Je tu spousta lidí, barů, Versace tu měl dům, než ho zabili. Došli jsme až na konec ulice, kde jsme de facto bylo před včírem, ale šli jinudy. Došli jsme až zpátky do centra, odkud nám jezdí trolley až domů.
    Koupili jsme si večeři a sedli si venku. Jakmile přijel trolley, tak jsme vyrazili do davu, který tu čekal. Nacpali jsme se tam a jeli do hotelu. Bylo zajímavé sledovat, jak omladina i kdyby nad nimi babička visela, jak to mají na háku. Když jsem do jednoho drbnul, že nad ním visí stará paní, tak dělal, že nechápe. Tak jsem se zvednul já, ale paní si nechtěla sednout, že budou hned vystupovat.
    Na hotelu jsme si dali mangový drink u bazénu.