Zážitky v Miami

    1. Žralok
    2. Luxus všude kam se podíváš
    3. Nevyzpytatelné počasí
    4. Hromadná doprava
    5. Wynwood
    6. Malá Havana
    7. Nekonečné pláže plné lidí i bez lidí

    Bohužel se mé vyprávění smrsklo na to, co kdy a kde. Je to hlavně kvůli tomu, že tyto věci člověk zapomene už druhý den a dobrat se pak po návratu pravdy, je někdy velmi těžké.
    Jako zážitek lze aktuálně popsat i to, jak si malí kluci u bazénu střílí z kuličkové pušky do plechovek od pití. Obětavá maminka vzala potápěcí brýle a šla místo perel lovit do bazénu kuličky, aby měli mládenci čím střílet.
    Další zážitek jsou spící bezdomovci na autobusové zastávce. Člověku se to nestává často. Nebo jinak, stává se to i v Praze, ale tady měli hezky ustláno na zemi, že by si jich člověk ani nevšiml.
    Další zážitek by mohla být samotná Oceán street, kde když člověk pořádně kouká, vidí některé zoufalce kroužit už po několikáté. Jestli je snahou se ukázat. Největší legrace je velký kufr na zadní sedačce v kabrioletu, protože do kufru auta se nevejde, na to je moc velký a chlapci se holt chtěli právě v kabriu předvést.
    Další zážitek byla samotná pláž. Tady za hotelem máme desítky metrů čtverečních volného místa kolem sebe. V centru je těch lidí podstatně víc.
    Další zážitek jsou děvčata bez podprsenek. Někdy až tak, že šaty neschovají vůbec nic. Na ulici, na pláži, v obchodech. Ale žádné nahoře bez. Jen šaty jsou tou určující hranicí.
    Další zážitek je doprava. Vždy člověka něco překvapí. Třeba trolleye. Pokud lidi nestojí za bílou čárou, tak nejede. Pokud je plný, nezastavuje. Za jízdy nemůžete jíst, pít, poslouchat hudbu, ale zpívat je dovoleno, jak jsme se přesvědčili dnes cestou do centra.
    Další zkušenost je v obchodech. Stejná značka, jiné slevy, jiné akce. Co platí v jednom, v druhém za rohem už neplatí. Zároveň, pokud je velká fronta, zapomeňte na výběr. Dostanete to, co chytí prodavač do ruky.
    Další velký zážitek jsou letadla. Jejich množství, co přistane za den nebo za hodinu a přistávají z různých směrů. Zleva, zprava, všichni na stejné letiště. Letí tak nízko, že člověk v pohodě přečte, co mají naspodu napsáno.