Vídeňský guláš

    [pb_row][pb_column span="span12"][pb_text]

    Je 17:26 a my sedíme v autobusu do Brna a Vídně. 

     

    Cesta busem a metrem proběhly v pohodě, všude plno lidí. Na Florenci jsme si koupili časopisy a kávu. 

    Přestávka v Brně. Pavlinka si šla koupit dobroty, protože ji tím drncáním po D1 vyhládlo.

    Avizovaná nepřestávka v Brně se stala regulérní 15 minutovou přestávkou, takže Pavlinčin spěch do stánku naproti a zpět, byl úplně zbytečný.

    Pavlinka nám koupila oříšky, věnečky a Bounty. K tomu si od stewardky dostala hnusný černý rozpustný kafe. Tak nám cesta do Vídně uběhla ani nevím jak

    22:20 stojíme na prvním nástupišti autobusů a míříme do budovy letiště. První zastávka je v Mekáči, kde si dáváme samé nezdravé dobroty k večeři.

    22:50 se s kafem v jedné ruce a s kufry v druhé přesouváme z termínálu 3 do terminálu 1.

    23:00 Pavlinka nasazuje škrabošku a špunty do usí a uléhá na 3 sedačky ve veřejné části letiště a blaženě usíná. Občas jí spadne nafukovací polštářek na zem, občas skládací ručník, ale spokojeně spí pod mým dohledem noční hlídky.

    23:50 si přisedávají rakouští důchodci, cestující prvním ranním letem do Hurghady, rozbalují řízky a přikusují kyselé okurky.

    01:00 si připadám jak na zájezdu důchodců, je jich víc a víc

    01:50 na odbavení stojí fronta, důchodci se těší na odlet do Hurghady, číle spolu diskutují. První únavová krize zažehnána 2 proteinovými tyčinkami. Bratr, který mi dělal po internetu společnost odchází spát. Osiřel jsem a tak se můžu věnovat úpravám blogu tak, aby byl příjemný na pohled i na čtení.

    2:30 fronta je pryč, je tu i větší ticho. Spící část spokojeně oddychuje, vedle ležící důchodce, který s odletem nespěchá, vydává občas zvuk, jak mu netěsní zadní těsnění a smrdí jak tchoř. Došla mi voda v příručním zavazadle.

     3:15 chtěl bych použít slova Karla Gotta, že čas letí jako bláznivý, ale zde platí, co se vleče, neuteče. Hurghada je fuč, zůstaío nás tu pár a Pavlinka spokojeně pochrupuje. Co na její spánek bude říkat náramek. Kolik kroků nachodíme, než vylezeme v LA a sedneme do auta a pojedeme do hotelu. Vzhledem k tomu, že je v LA teprve čtvrt na sedm včera večer, tak je to dobrý na srovnání časových pásem.

    [/pb_text][/pb_column][/pb_row]