Druhý den ráno

    Ještě doplnění ke včerejšímu dni, aby to nebylo tak strohé, protože únava na obsahu udělala své. Na každém rohu jsou nějaké dobroty k jídlu. Všude jsou naháněči, kterých obchod, zboží, stránek, jídlo je to nejlepší v okolí. Dokonce je podezřívám, že mají stejné menu a vše je postavené na tom, komu podlehnete. 
    Další kouzlo je, že když už zákazník vleze do krámu, mají všechny barvy, všechny velikosti. Následně se zjistí, že teda ne, ale když počkáte minutku, zboží se najde. Jenže ouha, ani po 20 minutách nic a prodavač říkal, že byl v 6 dalších obchodech a nic. Proto bych navrhoval jít do prvního krámu, tam vysypat svoje požadavky a počkat, až to mládenci poshání, protože celá hra končí dohadováním o ceně. Jak oni říkají, cena je demokratická, což já bych tak neřekl, ale slovo smluvní pasuje přesně.
    Začít den pořádnou snídani platí i zde. Ke snídani jsou housky, máslo, marmelády, sýr Veselá kráva, ovoce, káva, čaj. Pavlinka navíc objednala fresh z pomerančů a omeletu. Naštěstí jen jednu, protože snědla půlku a prohlásila, že jí to stačí. U snídaně nám asistovala velká chlupatá kočka asi od turistů naučená, že něco dostane, takže se mazlila, loudila, co to šlo. Po snídani se Pavlinka dala do řeči s americkým párečkem ze San Diega.
    Náš dnešní cíl je nádraží a okolí.